via deze pagina zullen we zoveel mogelijk informatie delen over alle vragen rondom het Coronavirus en de ticketsacties van HEMA.

laatste update 18-11-2020 16:33 uur

SnowWorld tickets

SnowWorld tickets

Heb jij in januari 2020 tickets gekocht voor SnowWorld? En heb je nog niet de kans gehad om deze te gebruiken door alle maatregelen? Dan hebben we goed nieuws! Alle nog niet-verzilverde tickets van de HEMA januari 2020 actie worden verlengd t/m 30 september 2021 (niet geldig in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie).

Tickets zijn niet geldig in de volgende periodes:
- kerstvakantie 2020 loopt van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021
- kerstvakantie 2020 Duitsland (Alpenpark Neuss) loopt van 23 december 2020 t/m 6 januari 2021
- voorjaarsvakantie 2021 loopt van 13 februari t/m 28 februari 2021

De SnowWorld tickets van de actie in januari zullen automatisch worden verlengd t/m 30 september 2021, hiervoor hoef je geen contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat je vooraf via www.snowworld.com/hema een tijdslot dient te reserveren, op basis van beschikbaarheid. Reserveren is verplicht, de tickets worden niet aangenomen aan de kassa.

Update coronamaatregelen 17 november 2020

Let op: op dit moment zijn alle Nederlandse vestigingen van SnowWorld open en is Alpenpark Neuss (Duitsland) tot nader bericht gesloten.

De capaciteitsbeperking bij SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Rucphen en Terneuzen wordt per 19 november 2020 opgeheven. Wel geldt er voor SnowWorld Zoetermeer nog een capaciteitsbeperking. Dit betekent dat SnowWorld Zoetermeer uitsluitend werkt met tijdsloten van 2 uur met een capaciteitsbeperking per piste.

Concreet betekent dit dat de skipas van 1 uur en 4 uur bij SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Rucphen en Terneuzen verzilverd kunnen worden via www.snowworld.com/hema. Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer de skipassen van 1 uur en 4 uur weer bij SnowWorld Zoetermeer en Alpenpark Neuss verzilverd kunnen worden. Houd hiervoor deze pagina in de gaten. Wij vragen om je begrip voor deze situatie.

Klik hier voor de meest actuele informatie bij SnowWorld.

HEMA bungalowweken

Voorjaarsactie 2020

Voor klanten die in het voorjaar 2020 een voucher hebben gekocht voor Landal GreenParks is het mogelijk om binnen de Covid-19 voorwaarden (grens dicht, negatief reisadvies, quarantaine plicht) om te boeken naar een verblijf later in 2020 of 2021. Je kunt hierover contact opnemen met het contact center van Landal Greenparks. Zij zullen samen met jou opzoek gaan naar een passende oplossing. Het is op dit moment niet meer mogelijk om via de verzilverpagina van de actie te boeken met jouw vouchercode van dit voorjaar.

Klik hier voor contactgegevens van het contact center van Landal Greenparks.

Flywise Stedentrip

Voor alle reizigers die een stedentrip via HEMA hebben geboekt bij Flywise geldt dat de stedentrip wordt geannuleerd t/m de periode van 31 maart 2020.

Reizigers waarvan de reis is geannuleerd, ontvangen binnen 2 weken een voucher voor de betaalde reissom waarmee een vervangende reis op een later tijdstip geboekt kan worden. Dit geldt ook voor de reizen naar Italië die reeds door Flywise zijn geannuleerd. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan worden gebruikt voor alle Flywise reizen. Flywise neemt binnen twee weken contact op met de klant over de wijze waarop de voucher ter beschikking wordt gesteld. Je hoeft hierover dus geen contact met Flywise op te nemen.

Klik hier voor een overzicht van veelgestelde vragen op de website van SGR.

TT Assen tickets

 90e TT Assen wordt verplaatst naar juni 2021

Helaas houden de recente ontwikkelingen en gevolgen van de wereldwijde Coronacrisis in dat de 90e TT Assen moet worden verplaatst naar juni 2021. Reeds aangeschafte tickets behouden gewoon hun geldigheid. 

Ouwehands Dierenpark tickets

Ouwehands Dierenpark is weer geopend. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020. Voor vertrek dient de vouchers verzilverd te worden via ouwehand.nl/tickets.