via deze pagina zullen we zoveel mogelijk informatie delen over alle vragen rondom het Coronavirus en de ticketsacties van HEMA.

laatste update 10-06-2021 17:00 uur

SnowWorld tickets

Heropening SnowWorld
SnowWorld is per woensdag 19 mei 2021 geopend volgens de richtlijnen van het RIVM. Let op, er is maar beperkte beschikbaarheid. De pistes van Alpenpark Neuss (Duitsland) zijn vooralsnog gesloten. Check voorafgaande je bezoek aan SnowWorld de corona-maatregelen via www.snowworld.com/corona.

Winter actie 2019-2020
Heb jij in de periode van 30 december 2019 t/m 4 februari 2020 tickets gekocht voor SnowWorld? Alle niet-verzilverde tickets van deze actie zijn verlengd t/m 30 september 2021 (niet geldig in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie). De tickets zijn automatisch verlengd t/m 30 september 2021, hiervoor hoef je geen contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat je vooraf via www.snowworld.com/hema een tijdslot dient te reserveren, op basis van beschikbaarheid. Reserveren is verplicht, de tickets worden niet aangenomen aan de kassa.

Herfst actie 2020
Heb jij in de periode van 12 oktober 2020 t/m 10 november 2020 tickets gekocht voor SnowWorld? Deze tickets waren geldig t/m 31 maart 2021 (niet geldig in de kerstvakantie). Vanwege de sluiting van SnowWorld van 15 december 2020 t/m 18 mei 2021 zijn alle niet-verzilverde tickets automatisch verlengd t/m 30 september 2021. Hiervoor hoef je geen contact met ons op te nemen. Houd er rekening mee dat je vooraf via www.snowworld.com/hemaherfst een tijdslot dient te reserveren, op basis van beschikbaarheid. Reserveren is verplicht, de tickets worden niet aangenomen aan de kassa.

HEMA bungalowweken

Voorjaarsactie 2020

Voor klanten die in het voorjaar 2020 een voucher hebben gekocht voor Landal GreenParks is het mogelijk om binnen de Covid-19 voorwaarden (grens dicht, negatief reisadvies, quarantaine plicht) om te boeken naar een verblijf later in 2020 of 2021. Je kunt hierover contact opnemen met het contact center van Landal Greenparks. Zij zullen samen met jou opzoek gaan naar een passende oplossing. Het is op dit moment niet meer mogelijk om via de verzilverpagina van de actie te boeken met jouw vouchercode van dit voorjaar.

Klik hier voor contactgegevens van het contact center van Landal Greenparks.

Flywise Stedentrip

Voor alle reizigers die een stedentrip via HEMA hebben geboekt bij Flywise geldt dat de stedentrip wordt geannuleerd t/m de periode van 31 maart 2020.

Reizigers waarvan de reis is geannuleerd, ontvangen binnen 2 weken een voucher voor de betaalde reissom waarmee een vervangende reis op een later tijdstip geboekt kan worden. Dit geldt ook voor de reizen naar Italië die reeds door Flywise zijn geannuleerd. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan worden gebruikt voor alle Flywise reizen. Flywise neemt binnen twee weken contact op met de klant over de wijze waarop de voucher ter beschikking wordt gesteld. Je hoeft hierover dus geen contact met Flywise op te nemen.

Klik hier voor een overzicht van veelgestelde vragen op de website van SGR.

TT Assen

Alle tickets voor TT Assen worden doorgeschoven naar 2022. Dit betekent dat je je ticket kunt bewaren voor TT Assen 2022.