actievoorwaarden Flywise stad naar keuze actie

Algemeen
1. Deze actievoorwaarden (hierna: “Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de Flywise verrassingstickets actie (hierna: de “Actie”), die in samenwerking georganiseerd wordt door Flywise Travel B.V. gevestigd te (3011 AA) Rotterdam aan Beursplein 37 (hierna “Flywise”) en HEMA B.V., gevestigd te (1033 SB) Amsterdam aan de NDSM-straat 10 (hierna: “HEMA”).
2. Deelname aan de Actie staat open voor klanten van HEMA die minimaal 18 jaar zijn (hierna: de “Deelnemer”). 
3. Door deel te nemen aan de Actie verklaart de Deelnemer te hebben kennisgenomen van en in te stemmen met deze Actievoorwaarden.
4. De Actie start op 2 december en eindigt op 29 december 2019 (hierna: de “Actieperiode”).

De Actie
5. Klanten kunnen bij HEMA-vestigingen in Nederland of via www.hema.nl/tickets een voucher voorzien van een unieke activatiecode kopen, welke online verzilverd moet worden voor een vliegticket naar een verrassingsbestemming binnen Europa, op basis van beschikbaarheid.
6. De voucher is geldig voor één persoon.
7. De voucher van € 95 is inclusief retourvlucht met CO2 compensatie, 2 overnachtingen in een 3-sterrenaccommodatie, één stuk handbagage à 10 kg. p.p., luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.
8. De voucher is exclusief toeristenbelasting, transfer van en naar luchthaven en eventuele reis- en annuleringsverzekering.
9. Een 3-daagse verrassingsreis houdt in vertrek op reisdag 1 (de heenvlucht) en een terugreis op reisdag 3 (de terugvlucht). De heenvlucht kan ieder moment van de dag vertrekken. De terugvlucht vertrekt altijd na 08:30 uur. Voor meer informatie over wat exact te verwachten lees de FAQ op www.verrassingstickets.nl. 
10. Bij vertrek op donderdag, vrijdag en zaterdag is een toeslag van €30,- per persoon van toepassing. Deze kosten dient de klant te betalen tijdens het verzilverproces.
11. Een reisgezelschap dient uit minimaal 2 personen te bestaan en uit maximaal 10 personen. Reizen is mogelijk wanneer één van de passagiers minimaal 18 jaar zijn 
12. De klant kan tegen betaling van €5,- per bestemming, bestemmingen uitsluiten. Indien de klant eerder met Verrassingstickets heeft gereisd, kunnen eerder bezochte bestemmingen gratis worden uitgesloten.
13. De klant dient minimaal 3 mogelijke vertrek- en aankomstluchthavens te selecteren bij het boekingsproces. Mogelijke vertrekluchthavens zijn: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Weeze, Bremen, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi, Keulen-Bonn.
14. De klant dient minimaal 2 en maximaal 6 voorkeursvertrekdata te selecteren bij het boekingsproces.
15. Tijdens het maken van de reservering kunnen meerdere extra optionele opties worden bijgeboekt:

Ontbijt voor € 15,00 per persoon per nacht.
Upgrade naar 4-sterrenhotel voor € 25,00 per persoon, per nacht.
Naast elkaar zitten in het vliegtuig voor € 20,00 per persoon per boeking.
Ruimbagage 15 kilogram € 70,00 per stuk.
Priority boeking (binnen 24 uur de boekingsbevestiging) voor € 15,00 per boeking.
Extra overnachting € 35,00 per persoon, per nacht.
Bestemming uitsluiten € 5,00 per bestemming, per boeking. 

Tevens worden een aantal voordeelpakketten aangeboden waarbij de klant minimaal 25% korting krijgt op de hierboven genoemde tarieven in vergelijking tot los bijboeken. De volgende voordeelpakketten zijn verkrijgbaar:

Pakket plus:
Inclusief naaste zitplaatsen en ontbijt.
€ 37,50 per persoon bij 3 dagen.
€ 49,00 per persoon bij 4 dagen.
€ 59,50 per persoon bij 5 dagen.

Pakket extra:

Inclusief naaste zitplaatsen, ontbijt en 3 bestemmingen uitsluiten:
€ 39,50 per persoon bij 3 dagen.
€ 51,50 per persoon bij 4 dagen.
€ 61,50 per persoon bij 5 dagen.

Pakket luxe:
Inclusief naaste zitplaatsen, ontbijt, 5 bestemmingen uitsluiten, upgrade naar 4-sterrenhotel en priority boeking:
€ 79,00 per persoon bij 3 dagen.
€ 99,00 per persoon bij 4 dagen.
€ 129,00 per persoon bij 5 dagen.

16. De voucher met daarop de unieke actiecode is het betaalbewijs en dient op www.verrassingstickets.nl/hema te worden verzilverd en geboekt.
17. Kopieën van de originele voucher worden niet geaccepteerd.
18. De voucher is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
19. Voor deze Actie geldt op=op. 
20. De voucher is niet inwisselbaar voor geld of anderszins.
21. Alle voorwaarden staan vermeld op www.hema.nl/tickets    
22. Herroepingsrecht. Wanneer u online reisvouchers koopt heeft u 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u de aankoop van de vouchers binnen 14 dagen ongedaan kunt maken zolang u de vouchers niet heeft verzilverd.
23. Het is niet mogelijk uw vakantie om te boeken, over te boeken en/of te annuleren nadat de betaling voldaan is en/of een reservering gemaakt is en/of de vouchers zijn verzilverd.

Looptijd van de Actie
24. De actieperiode waarbinnen vouchers voor deze actie gekocht kunnen worden, loopt van 2 december t/m 29 december 2019.
25. De voucher kan uitsluitend verzilverd worden door te boeken via www.verrassingstickets.nl/hema t/m 31 januari 2020 (minimaal 14 dagen voor vertrek).
26. De stedenreis is te boeken voor een vertrek t/m 31 maart 2020, op basis van beschikbaarheid.
27. Vertrekdata zijn op basis van beschikbaarheid. De mate van beschikbaarheid is in beheer van Flywise.
28. Het is niet mogelijk om het Ticket te annuleren nadat de Voucher is verzilverd via de website van Flywise (www.verrassingstickets.nl/hema).  
29. De Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het tijdig verzilveren van de Voucher binnen de daarvoor gestelde termijn. Het aankoopbedrag van de Voucher wordt niet gerestitueerd indien de termijn is verstreken.

Aansprakelijkheid
30. HEMA en/of Flywise zijn niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van de Voucher.
31. HEMA is aansprakelijk voor welke schade, kosten of lasten dan ook, voortvloeiende uit deelname aan de Actie, behoudens in geval van opzet of grove schuld aan de zijde van HEMA.

Ongeoorloofd gebruik Voucher
32. De Voucher mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt. 
33. Flywise en/of HEMA zijn gerechtigd een Deelnemer van de Actie uit te sluiten wanneer het vermoeden bestaat dat de Deelnemer niet conform deze Actievoorwaarden handelt dan wel zich anderszins op frauduleuze wijze gedraagt in relatie tot deze Actie.

Overig
34. De Algemene Voorwaarden HEMA Tickets en deze Actievoorwaarden staan vermeld op www.hema.nl/tickets. 
35. Flywise en/of HEMA behouden zich het recht voor de Actie te wijzigen of te beëindigen. In geval van wijziging of beëindiging van de Actie zal hiervan mededeling worden gedaan op www.hema.nl/tickets. 
36. Voor vragen over de Actie kan contact opgenomen worden met de klantenservice van HEMA via 020 224 2424 of het contactformulier op www.hema.nl/contact. 
37. Op de Actie en de Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen voortvloeiende uit de Actie dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.
38. Het is niet mogelijk om verzilverde codes retour te brengen.
39. De reizen worden uitgevoerd door Flywise Travel B.V. Op deze reizen is de garantie van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) van toepassing.