HEMA bungalowweken

Schrijf het vast in je agenda, vanaf maandag 1 oktober gaan bij HEMA de bungalowweken van start! Dat betekent een midweek of weekend heerlijk genieten op één van de geselecteerde parken van Landal GreenParks in Nederland, België of Duitsland. meer informatie

locatie
Landal GreenParks
midweekvoucher
135.-
weekendvoucher
145.-

omschrijving

Schrijf het vast in je agenda, vanaf maandag 1 oktober gaan bij HEMA de bungalowweken van start! Dat betekent een midweek of weekend heerlijk genieten op één van de geselecteerde parken van Landal GreenParks in Nederland, België of Duitsland.

Je koopt een verblijfsvoucher bij HEMA voor slechts 135.-* voor een midweekverblijf of voor slechts 145.-* voor een weekendverblijf. Geldig voor een 2- 4,- 5,- of 6-persoons standaardaccommodatie (afhankelijk van het park) op een van de geselecteerde parken van Landal GreenParks in Nederland, België of Duitsland. *De actieprijs is inclusief reserveringskosten, bedlinnen en eindschoonmaak en exclusief toeristenbelasting p.p.p.n. (de hoogte is variërend per park).

Voor een aankomst vanaf 26 oktober t/m 15 april 2019 (de laatst mogelijke aankomstdatum is de midweek van 15 april 2019). Met uitzondering van vakantie- en feestdagenperiodes, zoals hieronder vermeld:

uitgesloten periodes
Kerstvakantie: 21 december 2018 tot 7 januari 2019
Voorjaarsvakantie: 15 februari tot 4 maart 2019

De aankomsten zijn op basis van beschikbaarheid. De beschikbaarheid kan verschillen per park en accommodatietype.

Nog eventjes wachten.. Je kunt een midweek- of weekend voucher vanaf 1 oktober 2018 online kopen via hema.nl/tickets of in alle HEMA filialen in Nederland.

praktische informatie

Nog eventjes wachten.. Je kunt een midweek- of weekend voucher vanaf 1 oktober 2018 online kopen via hema.nl/tickets of in alle HEMA filialen in Nederland.

Deze actie is geldig op de volgende parken van Landal GreenParks:

Nederland
Landal Aelderholt
Landal Coldenhove 
Landal Esonstad 
Landal Heihaas 
Landal Heideheuvel 
Landal Hoog Vaals 
Landal De Lommerbergen 
Landal Het Land van Bartje 
Landal Landgoed De Elsgraven  
Landal Landgoed De Hellendoornse Berg 
Landal Landgoed ’t Loo 
Landal Miggelenberg 
Landal Natuurdorp Suyderoogh 
Landal Orveltermarke
Landal Rabbit Hill 
Landal Sluftervallei 
Landal Twenhaarsveld 
Landal De Vlegge 
Landal Het Vennenbos 

Duitsland
Landal Sonnenberg  
Landal Warsberg  
Landal Wirfttal 
Landal Mont Royal  
Landal Hochwald  
Landal Eifeler Tor 
Landal Dwergter Sand 

België
Landal Village l’Eau d’Heure

De beschikbaarheid kan verschillen per park en accommodatietype. Kijk voor de beschikbaarheid en reserveringen op www.landal.nl/hema. Let op: verzilver vóór 7 januari 2019 je weekend- of midweekvoucher. 

werkwijze & voorwaarden

Nog eventjes wachten.. Je kunt een midweek- of weekend voucher vanaf 1 oktober 2018 online kopen via hema.nl/tickets of in alle HEMA filialen in Nederland.

werkwijze: 
- koop je voucher bij een HEMA-winkel of via www.hema.nl/tickets
- na je betaling via een HEMA-winkel, ontvang je een kassabon met jouw unieke vouchercode. Heb je de voucher gekocht via  www.hema.nl/tickets? Nadat je betaald hebt, ontvang je een bevestiging van je betaling per e-mail
- in de bijlage van deze e-mail vind je een PDF bestand met daarin jouw unieke vouchercode
LET OP! Bewaar deze code goed! Met deze vouchercode kun je jouw verblijf reserveren bij Landal GreenParks 

Wil je de voucher verzilveren en een verblijf reserveren? 
Ga dan naar www.landal.nl/hema en vul via deze pagina jouw reserveringsaanvraag in. Je reserveringsaanvraag wordt binnen 5 dagen in behandeling genomen door Landal GreenParks en wanneer je reservering definitief is, ontvang je per mail een reserveringsbevestiging en een factuur voor de toeristenbelasting. Ook voor vragen over beschikbaarheid of een reservering kun je terecht op www.landal.nl/hema.

voorwaarden: 
- voor deze actie geldt op=op
- verzilver je voucher vóór 7 januari 2019
- de actieperiode waarbinnen de vouchers voor deze actie gekocht kunnen worden, loopt van 1 oktober t/m 28 oktober 2018
- de actieprijs is voor een 2-, 4-, 5-, 6-persoons standaardaccommodatie inclusief reserveringskosten, bedlinnen en eindschoonmaak en exclusief toeristenbelasting p.p.p.n. (de hoogte is variërend per park)
- weekendvouchers zijn geldig voor een weekend van vrijdag tot maandag (3 nachten), midweekvouchers zijn geldig voor een midweek van maandag tot vrijdag (4 nachten). Bekijk op www.landal.nl/hema de beschikbaarheid
- de actie is te boeken m.u.v. vakantie- en feestdagen voor aankomst vanaf 26 oktober t/m 15 april 2019 (de laatst mogelijke aankomstdatum is de midweek van 15 april 2019)
- de beschikbaarheid van accommodaties is beperkt. Het kan voorkomen dat het gewenste park, aankomstdatum en accommodatietype op enig moment niet meer beschikbaar is
- de voucher met de unieke vouchercode is het betaalbewijs en dient via www.landal.nl/hema te worden verzilverd vóór 7 januari 2019
- aankomsten zijn op basis van beschikbaarheid. Kijk op www.landal.nl/hema voor de beschikbaarheid
- de voucher is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen
- het is niet mogelijk om je vakantie om te boeken, over te boeken en/of te annuleren
- de voucher is niet inwisselbaar voor geld of anderszins
- het is niet mogelijk om onverzilverde en/of verzilverde codes te retourneren
- HEMA en/of Landal GreenParks zijn niet aansprakelijk bij verlies, beschadiging of diefstal van de voucher(s)
- kijk voor de volledige actievoorwaarden op www.landal.nl/hema