SnowWorld tickets

Een heerlijk dagje sneeuwplezier beleef je bij SnowWorld! Met vestigingen in Amsterdam, Landgraaf, Neuss (Duitsland), Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer is er altijd wel een SnowWorld bij jou in de buurt. meer informatie

ticket
SnowWorld ticket
locatie
SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Neuss (Duitsland), Rucphen,Terneuzen en Zoetermeer
2 uur skiën voor 1 persoon (kind of volwassen)
34.50 nu 19.50
19.50
4 uur skiën voor 1 persoon (kind of volwassen)
44.50 nu 24.50
0.-
totaal
19.50

omschrijving

Een heerlijk dagje sneeuwplezier beleef je bij SnowWorld! Met vestigingen in Amsterdam, Landgraaf, Neuss (Duitsland), Rucphen, Terneuzen en Zoetermeer is er altijd wel een SnowWorld bij jou in de buurt. Alle locaties hebben een piste voor beginners en gevorderden, zodat er voor elke wintersporter een uitdaging te vinden is.

Bij HEMA koop je nu extra voordelig je tickets voor een dagje sneeuwplezier in SnowWorld. Je kunt kiezen voor een skipas voor 2 uur 34,50 nu 19,50 euro of een skipas voor 4 uur 44,50 nu 24,50 euro. Het complete wintersportgevoel voor jong en oud is nu dus extra voordelig!

corona maatregelen
SnowWorld zal er alles aan doen om jouw bezoek op een veilige manier te laten verlopen en hanteert de richtlijnen van het RIVM in Nederland. Om die reden dienen alle gasten online een tijdsslot te reserveren. Hierdoor kan SnowWorld de maximale capaciteit waarborgen en kan iedereen veilig genieten van een dagje wintersport in eigen land!

Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken wat er met je ticket gebeurt als er veranderingen plaatsvinden m.b.t. de maatregelen. SnowWorld biedt altijd een passende oplossing! Check voorafgaande je bezoek alle corona maatregelen op www.snowworld.com/corona.

De actieperiode loopt van 12 oktober tot 8 november 2020. Je kunt je SnowWorld tickets gebruiken t/m 31 maart 2021 (niet geldig in de kerstvakantie).

praktische informatie

De actieperiode loopt van 12 oktober tot 8 november 2020. Je kunt je SnowWorld tickets gebruiken t/m 31 maart 2021 (niet geldig in de kerstvakantie).

corona maatregelen
SnowWorld zal er alles aan doen om jouw bezoek op een veilige manier te laten verlopen en hanteert de richtlijnen van het RIVM in Nederland. Om die reden dienen alle gasten online een tijdsslot te reserveren. Hierdoor kan SnowWorld de maximale capaciteit waarborgen en kan iedereen veilig genieten van een dagje wintersport in eigen land! Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken wat er met je ticket gebeurt als er veranderingen plaatsvinden m.b.t. de maatregelen. SnowWorld biedt altijd een passende oplossing! Check voorafgaande je bezoek alle corona maatregelen op www.snowworld.com/corona.

locaties
SnowWorld Amsterdam
Heuvelweg 6-8
1981 LV Velsen-Zuid
www.snowworld.com/amsterdam

SnowWorld Landgraaf
Witte Wereld 1
6372 VG Landgraaf
www.snowworld.com/landgraaf 

Alpenpark Neuss
An der Skihalle 1
41472 Neuss
Duitsland
www.alpenpark-neuss.de

SnowWorld Rucphen
Baanvelden 13
4715 RH Rucphen
www.snowworld.com/rucphen

SnowWorld Terneuzen
Zeelandlaan 3
4538 CA Terneuzen
www.snowworld.com/terneuzen

SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
www.snowworld.com/zoetermeer

openingstijden 
SnowWorld is 365 dagen per jaar geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op www.snowworld.com.

werkwijze & voorwaarden

Let op: het ticket geeft je niet direct toegang tot SnowWorld. Je ticketcode dien je van tevoren te verzilveren voor een tijdslot om te skiën of te snowboarden.

werkwijze
• na een succesvolle bestelling en betaling wordt er een e-mail verstuurd met het ticket
• het ticket bevat een ticketcode welke vooraf verzilverd moet worden voor een tijdslot om te skiën/snowboarden, dit is verplicht!
• kijk voor de werkwijze voor het reserveren van je bezoek en het verzilveren van je ticket op www.snowworld.com/hemaherfst
• na het reserveren ontvang je een geldig toegangsbewijs van SnowWorld
• neem op de dag van je bezoek beide tickets mee
• bij de gekozen locatie wordt het ticket gecontroleerd op geldigheid en tijdslot
• check voorafgaande je bezoek alle coronamaatregelen op www.snowworld.com/corona

SnowWorld zal er alles aan doen om jouw bezoek op een veilige manier te laten verlopen en hanteert de richtlijnen van het RIVM in Nederland. Om die reden dienen alle gasten online een tijdsslot te reserveren. Hierdoor kan SnowWorld de maximale capaciteit waarborgen en kan iedereen veilig genieten van een dagje wintersport in eigen land

voorwaarden
• zolang de voorraad strekt, OP=OP
• er worden twee verschillende soorten tickets aangeboden; een ticket dat geldig is voor een skipas van 2 uur voor één persoon en een ticket dat geldig is voor een skipas van 4 uur voor één persoon
• de verkoopprijs van het ticket voor 2 uur bedraagt 19,50 per persoon, geen onderscheid tussen kind of volwassen
• de verkoopprijs van het ticket voor 4 uur bedraagt 24,50 per persoon, geen onderscheid tussen kind of volwassen
• het ticket is eenmalig geldig voor 2 of 4 uur skiën (per persoon) op een dag naar keuze bij SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Rucphen, Terneuzen, Zoetermeer en Alpenpark Neuss (Duitsland) in de periode van 12 oktober 2020 t/m 31 maart 2021 (met uitzondering van de kerstvakantie)
• het ticket is exclusief materiaalhuur
• het ticket is geldig van 12 oktober 2020 t/m 31 maart 2021 (niet geldig in de kerstvakantie), op basis van beschikbaarheid
• het ticket is geldig voor een persoon vanaf 4 jaar (geen onderscheid tussen kind of volwassene)
• één ticket is geldig voor 1 persoon
• het vooraf reserveren van een tijdslot is verplicht via www.snowworld.com/hemaherfst 
• de korting is gebaseerd op het hoogseizoen tarief voor volwassene (vanaf 13 jaar)
• het ticket is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen
• niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar
• het ticket wordt direct per e-mail geleverd
• retourneren en restitutie van het ticket is niet mogelijk
• klik hier voor meer informatie en de complete voorwaarden