een luxe kampeervakantie vanaf 79.-

Geniet dit voorjaar en najaar van een luxe kampeervakantie bij één van de meer dan 100 geselecteerde topcampings van Vacansoleil in Europa. Bij HEMA kan dat nu extra voordelig, met een HEMA voucher verkrijgbaar vanaf 110.- voor een luxe stacaravan of vanaf 79. meer informatie

voucher
HEMA luxe kampeervakantie
accommodatietype
midweekvoucher
110.-
110.-
weekendvoucher
150.-
0.-
weekvoucher
220.-
0.-
totaal
110.-

omschrijving

Geniet dit voorjaar en najaar van een luxe kampeervakantie bij één van de meer dan 100 geselecteerde topcampings van Vacansoleil in Europa. Bij HEMA kan dat nu extra voordelig, met een HEMA voucher verkrijgbaar vanaf 110.- voor een luxe stacaravan of vanaf 79.- euro voor een volledig ingerichte bungalowtent.

Vacansoleil is al meer dan 50 jaar dé campingspecialist, met meer dan 100 topcampings. Zowel dicht bij huis als in het zonnige zuiden, er is voor ieder wat wils. De campings van Vacansoleil liggen op de allermooiste plekjes, aan het strand, in de bergen, bij geurende bossen of aan prachtige meren. Van groots opgezette campings tot verrassende kleinschalige kampeerpareltjes. De campings zijn bijna allemaal voorzien van zwembaden met waterglijbanen, restaurants, veilige speelgelegenheden voor kinderen en een leuk animatieprogramma's.

Je verblijft in een luxe stacaravan of een volledig ingerichte bungalowtent van Vacansoleil. Een ruim vakantieverblijf voor 6 personen (maximaal 4 personen en 2 kinderen).

luxe stacaravan
Alle stacaravans zijn voorzien van een royale zithoek, een grote tafel, een compleet ingerichte keuken met gasfornuis en ruime koelkast, badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Daarnaast is er voldoende bergruimte.

volledig ingerichte bungalowtent
De bungalowtenten zijn opgebouwd uit duurzame materialen en hebben een moderne inrichting. Elk tent is voorzien van een zitgedeelte, volledig ingericht keukenblok met een 4 pits kookplaats, grote koelkast, verlichting met extra stopcontacten, bedden en buitenmeubilair.

Let op: Verzilver voor 23 juni 2019 je voucher via www.vacansoleil.nl/hema, voor aankomsten in de periode van 22 april t/m 7 juli 2019 of van 23 augustus t/m de sluiting van de camping (verschilt per camping, doorgaans eind september).

 Klik hier voor meer informatie en de complete voorwaarden.

Je kunt je voucher voor Vacansoleil nog kopen t/m 2 juni 2019 via www.hema.nl/tickets of in alle HEMA filialen in Nederland.

praktische informatie

Alle meer dan 100 geselecteerde topcampings en accommodaties kunnen geboekt worden o.b.v. beschikbaarheid. Kijk voor een actueel overzicht van de beschikbare campings en accommodaties op www.vacansoleil.nl/hema.

Voor vragen over beschikbaarheid of reservering kun je terecht op www.vacansoleil.nl/hema of telefonisch via 0900-9899 (0.70 euro per gesprek)

werkwijze & voorwaarden

werkwijze
- koop je voucher bij een HEMA-winkel of via www.hema.nl/tickets
- na betaling via een HEMA winkel ontvang je een kassabon met jouw unieke vouchercode
- na betaling via www.hema.nl/tickets ontvang je een bevestiging van betaling per e-mail. In de bijlage van deze e-mail vind je een PDF bestand met daarin jouw unieke vouchercode
LET OP! Bewaar deze code goed, met deze vouchercode kun je jouw verblijf reserveren via www.vacansoleil.nl/hema
- ga naar www.vacansoleil.nl/hema en kies je bestemming, accommodatie en verblijfsperiode
- na een succesvolle boeking ontvang je via e-mail een bevestiging van je reservering van Vacansoleil
Voor vragen over beschikbaarheid of reservering kun je terecht op www.vacansoleil.nl/hema of telefonisch via 0900-9899 (0.70 cent per gesprek)

voorwaarden
- de actieperiode waarbinnen vouchers gekocht kunnen worden, loopt van 22 april t/m 2 juni 2019
- de voucher is te verzilveren tot en met 22 juni 2019 via www.vacansoleil.nl/hema
- iedere voucher bevat een unieke vouchercode en is eenmalig te gebruiken
- voor deze actie geldt OP=OP
- de actie is te boeken voor aankomsten in de periode van 22 april t/m 7 juli 2019 en van 23 augustus t/m de sluitingsdatum van de camping in 2019 (dit verschilt per camping, de meeste sluiten eind september)
- aankomsten zijn op basis van beschikbaarheid 
- er zijn vouchers te koop voor een verblijf in een luxe stacaravan (vanaf 110.- euro)  of een bungalowtent (vanaf 79.- euro), in Europa. Inclusief: reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds. Exclusief: ter plaatse te betalen toeslagen zoals bijvoorbeeld toeristenbelasting (de hoogte van de toeristenbelasting is variërend per camping)
- alle geselecteerde campings en accommodaties kunnen geboekt worden o.b.v. beschikbaarheid. Kijk voor een actueel overzicht van de beschikbare campings en accommodaties op www.vacansoleil.nl/hema
- op een aantal campings is het mogelijk om optionele extra's toe te voegen zoals, eindschoonmaak, babypakketten en/of lakenpakketten. Deze mogelijkheden zijn telefonisch te reserveren tegen een betaling. 
- het is niet mogelijk om vouchers om te boeken, over te boeken en/of te annuleren nadat de betaling is voldaan en/of de vouchers zijn verzilverd en een reservering gemaakt is
- het herroepingsrecht voor online aankopen is van toepassing op deze actie. Indien je online een voucher koopt geldt zodoende een bedenktermijn van 14 dagen onder de voorwaarde dat de voucher niet is verzilverd. Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, kun je gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (download herroepingsformulier). De genoemde bedenktermijn geldt niet voor verzilverde vouchers
- de voucher is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen
klik hier voor meer informatie en de complete voorwaarden