online fotografiecursus - Vink Academy

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van fotografie? Dan ben je bij HEMA nu aan het juiste adres! Na het volgen van deze online fotografiecursus heb je de automatische stand op je camera niet meer nodig. Met deze online fotografiecursus begin je helemaal bij het begin. meer informatie

voucher
online fotografiecursus (basispakket)
prijs
389.- nu 349.-
totaal
349.-

omschrijving

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van fotografie? Dan ben je bij HEMA nu aan het juiste adres! Na het volgen van deze online fotografiecursus heb je de automatische stand op je camera niet meer nodig.

Met deze online fotografiecursus begin je helemaal bij het begin. Als je weet hoe je camera aangaat is dat voldoende! Aan de hand van het ebook 'Nooit meer op de automatische stand fotograferen' en online instructievideo's, meer dan 3 uur lesmateriaal, leer je hoe jij het maximale uit jouw camera haalt.

Om te beginnen leer je hoe een camera werkt, welke instellingen er mogelijk zijn en hoe het scherpstellen werkt. Vervolgens krijg je uitleg over basisbegrippen als diafragma, sluitertijd en ISO. Breng je nieuwe kennis direct in praktijk door de zelfstandige oefeningen uit te voeren. En als je er klaar voor bent is het mogelijk om na iedere lessenreeks jezelf te toetsen aan de hand van een quiz.

Nu bij HEMA: 40.- korting op een online fotografiecursus bij Vink Academy.

Klik hier meer informatie over de online fotografiecursus van Vink Academy.

praktische informatie

Laura Vink
De online fotografiecursus is ontwikkeld door fotograaf Laura Vink, net zoals de website Vink Academy. Via dit platform deelt Laura haar visie over fotografie en helpt ze andere fotografen zich verder te ontwikkelen!

Klik hier meer informatie over de online fotografiecursus van Vink Academy.

opbouw van de cursus
De cursus bevat de volgende onderdelen.

ebook
Je ontvangt het ebook (PDF) 'Nooit meer op de automatische stand fotograferen'. Het ebook van 304 pagina's is makkelijk te lezen vanaf je computer, tablet of telefoon.

video's
Je krijgt toegang tot 60 online instructievideo's. De duur van de video's varieert van 1 tot 12 minuten. Je vindt de video's, net als de opdrachten en de quiz, in de online leeromgeving van Vink Academy. Je krijgt 6 maanden toegang tot een online leeromgeving.

oefeningen
De online fotografiecursus bestaat uit 32 oefeningen die zelfstandig uitgevoerd kunnen worden. Door de theorie direct in praktijk te brengen leer je om te gaan met je camera en ontdekt je alle mogelijke instellingen.

quiz
De online fotografiecursus bestaat uit verschillende modules. Iedere module eindigt met een quiz over de behandelde theorie. Zo kun je jezelf toetsen of je alles goed hebt begrepen. Heb je een antwoord niet goed? Dan ontvang je uitleg waarom het antwoord niet goed is, zo blijf je jezelf verbeteren!

eindtoets en certificaat
Heb je alle modules doorlopen? Dan is het tijd voor de eindtoets. In de toets krijg je vragen over alle modules van de cursus. Haal je de eindtoets, dan ontvang je een certificaat!

werkwijze & voorwaarden

werkwijze
- na een succesvolle bestelling en betaling wordt er een e-mail verstuurd met de voucher
- de voucher met de unieke vouchercode dient verzilverd te worden via www.vinkacademy.nl/hema
- vul de vouchercode in en klik op 'verzilver coupon'. Het product wordt in het winkelmandje geplaatst en de prijs wordt aangepast naar 0.-
- op de afrekenpagina vul je je gegevens in en kies je een gebruikersnaam en wachtwoord
- klik vervolgens op 'bestelling plaatsen' en je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving van de cursus. Binnen 3 werkdagen ontvang je het ebook (PDF)

voorwaarden
- de voucher dient voor gebruik te worden verzilverd door te reserveren via www.vinkacademy.nl/hema, dit kan tot 1 jaar na aankoop
- de voucher geeft na verzilvering 6 maanden toegang tot de online leeromgeving van Vink Academy
- iedere voucher bevat een unieke vouchercode en is eenmalig te gebruiken
- de voucher wordt direct per e-mail geleverd
- de voucher is niet geldig in combinatie met andere acties
- meer informatie en de complete voorwaarden zijn te vinden op de voucher